Privacyverklaring


Ik gebruik uitsluitend de persoonsgegevens die je mij met je toestemming hebt gegeven, voor de functie waarvoor ze dienen en voor de tijd dat ze functioneel zijn.


Welke gegevens registreer ik en wat doe ik ermee?
Via het online invulformulier zijn dat je naam en je e-mailadres zodat we elkaar bij naam kunnen aanspreken en ik per e-mail kan reageren op je bericht. De webserver zal ook je IP-adres registreren.


Deze gegevens komen alleen in het logbestand van de website terecht en in mijn e-mailprogramma waarmee ik reageer op je bericht.


Je persoonsgegevens worden dus uitsluitend gebruikt in functie van onze e-mailconversatie. Alleen in geval van een offerte en/of opdracht komen je persoons- en bedrijfsgegevens in mijn boekhoudsysteem terecht.


Ik zal die gegevens niet langer bijhouden dan jij wenselijk vindt of nuttig is voor de uitoefening van de functie waarvoor de gegevens dienen. Al is het bijhouden van sommige data wettelijke bepaald. Bijvoorbeeld facturen - en dus ook alle gegevens die erin staan - dienen voor de fiscus 7 jaar bijgehouden te worden.


Welke voorzorgen neem ik?
Mijn computers, servers en mobiele apparaten zijn voorzien van complete en up-to-date beveiliging. Wanneer een PC vervangen wordt, zal de oude harde schijf niet alleen gewist, maar ook mechanisch vernietigd worden zodat de gegevens niet meer benaderbaar zijn. De partij die voor mij de webserver en e-mailserver beheerd is in Nederland gevestigd en onderhevig aan de GDPR-wetgeving. De gegevens die via de website worden verstrekt, worden via SSL versleuteld verstuurd.


Bij de minste twijfel of incident lichten we je in en doe ik al het wettelijk en ethisch nodige om de veiligheid van je data mee te waarborgen. Je persoons- en/of bedrijfsgegevens worden in geen geval doorverkocht en worden uitsluitend vrijgegeven in geval van een gerechtelijk bevel aan de desbetreffende instantie.


Wat in geval van vragen, opmerkingen of klachten?
Bij vragen kun je via contact met mij opnemen met een eenvoudig verzoek tot inzage, overdracht, verandering en verwijdering van je gegevens.

Publicatiedatum: 25 mei 2018